V�e co v�s zaj�m� o mobiln�m telefonu Nokia N95 - rady, tipy, n�vody, u�ivatelsk� zku�enosti
Nejste přihlášen(a)
Jde to i kdy ten ktermu volm nem tuto aplikaci nainstalovanou??
Ne, to ur?it? ne, je to stejn jako se Skypem, volan mus mt n?jakho skype klienta, na kterho bude volat. Take ten druh mus mt bu? Fring, Skype, GoogleTalk etc..
Fring jsem rozchodil v N95 a po staen do mobilu p?mo z webu, co tak vem v?ele doporu?uji! Tedy www.fring.com a stahujte p?mo v prohle?i v mobilu, sthnout, nainstalovat. Skype odzkouen, zvuk ovem hor ne t?eba v Gizmo, jet? bych rd v?d?l jestli v N95 pojede Skype t?eba i s obrazem, bylo by to super.
Super?!!!!porovnal jsi pausalni poplatky za call/volani/ a paketova data i s pripojenim?
Zdravím,Fring jsem provozoval na nejnižší dat.tarif a fungoval normálně.Teď mi nastal problém,že mi z obsahu Fringu zmizel Skype.Nejsen jediný.Nevíte někdo,proč nejde na Fringu provozovat Skype.A ještě než mi někdo navrhne nainstalovat samostatný Skype,tak musím říct,že ten mám,ale problém je s baterkou,při zapnutí vydrží cca 4hodiny.U Fringu vydžela minimálně celý den.
Skype je prece zpoplatneny a menil majitele.Mozna v tom je problem.
Posledni verze Skype v.1.10.7 se hodi spis pro 5th MT a pres WiFi mezi uzivateli Skype jeste 30.06.2010 bylo volani bezplatne.
Vyjadreni spolecnosti Fring:
Vaše videohovory fring > fring nám přetížily síť natolik, že jsme museli uvolnit kapacitu dočasným vypnutím Skype.
As even more fringsters video call their friends on Android, Nokia and iPhones, we have seen some network ’stress’ (as the techies are telling me). So to free up capacity for more the fring-to-fring video calling, we are temporarily reducing support to 3rd –party Skype. Thanks for your patience.