V�e co v�s zaj�m� o mobiln�m telefonu Nokia N95 - rady, tipy, n�vody, u�ivatelsk� zku�enosti
Nejste přihlášen(a)
Ahoj,
prosm tmto o radu jak dostanu do sv N95 nov firmware (30.0.015). Kdy ud?lam kontrolu p?es product code, tak mi vyskoci je pro muj telefon je aktualni firmware 21.0.016.
Dky za radu
Ahoj,
tak jsem si nahodou vzpomnel,ze existuje program na staen firmware (nejen) pro telefony Nokia s moznosti starsich verzi.Oba uvedene FW jsou OK.Zkusil bych instalovat 21 a potom 30.Ale je to divne,myslel jsem si,ze Nokie nuti uzivatele instalovat po....nou 31-nicku?
Ahoj,je už vyšší FW než 31?
Proc se ptas?Vyssi neni a ani ji nechci.Vestavene aplikace se neaktualizuji,chyby jsou vychytane.Jeste zbyva zrusit moznost otevreni systemu.
No,někdo psal,ohledně výdrže baterie,že přeinstalováním FW-na vyšší je výdrž bat.větší,tak jsem se chtěl jen zeptat.
Hm....jako ze by MT telefon odebiral mene energie?To mi moc logicke nepripada.Spis vice RAM,rychlejsi prace s MT,kratsi cas=setri baterii....ale zanedbatelne.
Pokud nekdo veri tomu,ze je mozne udrzet baterii v kondici dele,nemusi preinstalovavat fw.
Battery Life cz - nová čínská aplikace podobná známější Battery Timer.K dipozici máte také možnost péče o baterii.Aplikace přehledně zobrazuje 4 základní položky:
- aktuální stav baterie
- odhadovanou délku životnosti baterie
- stav a dobu nabíjení
- přesný datum posledního nabíjení (rok, měsíc, den, hodina, minuta a dokonce i vteřina)
Nokia Energy Profiler cz-Monitoring spotřeby telefonu při různé zátěži.
Jasne podsviceni dispeje i pripojovani na internet zkracuje zivotnost baterie.